Om os

Vi renser luften over hele kloden

Centralt beliggende i den lille landsby Korinth – midt i den skønne sydfynske natur og vis- a -vis med den kongeligt privilegerede Korinth Kro – ligger Korinth Rørfabrik A/S. En lille familieejet virksomhed, der har haft sit virke i mere end 114 år. I 1909 etablerede Otto Christian Sophus Rasmussen en blikkenslagerforretning i Korinth. Den voksede sig i løbet af årene stor og stærk og Korinth Rørfabrik A/S blev etableret: Den dag i dag er den fortsat ejet af oldebørnene til Otto Christian Sophus Rasmussen.

 

Korinth Rørfabrik har således mere end 100 års erfaring med udvikling og produktion af rør og specialdele til udsugningsanlæg og ventilation. Vi har fokus på at være underleverandør af komponenter til procesudsugning til industri og erhverv.

 

Som underleverandør producerer vi ventilationsanlæg til f.eks. foder- og fiskefoderindustrien og spånudsugningsanlæg til træindustrien.

 

Vores kunder befinder sig over det meste af verden. Vi leverer anlæg til så forskellige steder som Chile, Tasmanien, Skotland, Norge – og selvfølgelig Danmark. Vi plejer at sige, at vi er med til at rense luften over hele kloden.

 

Korinth Rørfabrik er et privatejet aktieelskab, som holder til i den tidligere stationsby Korinth i Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

Mange af vores medarbejdere har adskillige års erfaring, og vi  har ry for at levere kvalitetsprodukter til tiden og til konkurrencedygtige priser.

 

Mange års akkumuleret viden og know-how

Procesudsugning anvendes i mange forskellige brancher, hvor der udledes støv og skadelige partikler: Fødevareindustrien, foderindustrien, i laboratorier, på skoler og uddannelsessteder, i produktioner med malerarbejde og i træ-, plast- og metalindustrien. Der er således meget viden og mange kompetencer i spil, når man skal rense luften i forskellige produktioner, eller når man skal transportere overskydende biprodukter som fx ved spånudsugningsanlæg til træindustrien.

 

Vi har også kunder, hvor vi hjælper med montering og service.

Referencer

Vi har fokus på at være underleverandør af komponenter til udsugningsanlæg for bl.a.:

EN DEL AF DANSK EKSPORT

En stor del af vores produktion indgår i anlæg mange forskellige steder i verden, og det er vi faktisk lidt stolte af.

 

Vi leverer anlæg til så forskellige steder som Chile, Tasmanien, Skotland, Norge – og selvfølgelig Danmark.

DANMARK0%
EUROPA0%
ØVRIGE UDLAND0%