Aktuelt

Marts 2024

Benjamin Tobias Søfeldt Holm er indstillet til Årets Lærling

Benjamin har fra dag ét på Korinth Rørfabrik A/S vist et stort engagement i sit arbejde. Han er nysgerrig og arbejder med flid og punktlighed. Han møder altid til tiden og har en høj arbejdfsmoral.

 

En særlig kvalitet ved Benjamin er hans evne til at samarbejde og etablere relationer med kollegaer, der er mange år ældre end sig selv. Han søger viden og erfaring fra kollegerne, hvilket skaber en inspirerende læringskultur på arbejdspladsen.

 

Han arbejder for et positivt arbejdsmiljø ved at være hensynsfuld over for sine kollegaer. Hans nysgerrighed og ønske om at forstå andres behov i forskellige situationer skaber en atmosfære af respekt og samarbejde. Af alle disse grunde mener jeg, at Benjamin fortjener at modtage prisen som årets lærling.

 

Læs artiklen – klik her

Oktober 2023

Mange arbejdspladser fungerer kun, fordi nogen gør det, der skal gøres, hver dag i 40 år. Det glemmer vi

Artikel fra Kristeligt Dagblad 16. oktober 2023.

Læs artiklen – klik her

September 2023

Klimaklar og konkurrenceklar

Korinth Rørfabrik er i færd med at blive klimaklar.

Helt konkret er vi gået i gang med at gøre vores hovedbygning “Det hvide hus” mere klimavenlig ved at udskifte de gamle el-radiatorer med en varmepumpe. Vi efterisolerer og benytter klimavenlige materialer.

Læs mere om ‘klimaklar’ her:
https://www.danskindustri.dk/klimaklar-produktionsvirksomhed/

August 2023

Jacob Jensen modtog Dronningens Belønningsmedalje

Jacob Bjerg Jensen har været 50 år på Korinth Rørfabrik. Fredag den 18. august 2023 modtog Jacob Dronningens Belønningsmedalje i forbindelse med sit 50-års julilæum. Begrundelsen for indstillingen var:

“Jacob Bjerg Jensen har siden 1. august 1973 været ansat på Korinth Rørfabrik A/S.  50 år, hvor Korinth Rørfabrik A/S har været igennem to generationsskifter – tre generationer og 5 årtier – det er sjældent, at man oplever det! Jacob Bjerg Jensen har gennem alle årene været en særdeles stabil og værdsat medarbejder, der med sit overblik og ihærdighed har været tro mod Korinth Rørfabriks visioner om at kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd.”

Jacob Bjerg Jensen har siden 1973 været en ”firmaets mand”, der har ydet en uvurderlig indsats i vores lille familievirksomhed i Korinth. 

8. maj 2023

Fiberlaserskæringer på Korinth Rørfabrik 

Vi har investeret i en HSG 6 KW fiberlaserskærer, der kan skære i op til 27 mm godstykkelse med stor præcision og hastighed, der i endnu højere grad kan højne kvaliteten i vores produktion.

 

Fiberlaserskæreren er udstyret med en række avancerede funktioner, såsom en automatisk fokusjustering, der sikrer, at laseren er særdeles præcis i skæringerne.  Kort sagt: udskæringer der passer til jeres behov.

 

Vi står klar – ring og få et godt tilbud!

 

8. maj 2023

Vi støtter Korinths kultur og foreningsliv

Så flotte ser de ud, KIFs serie 4-hold, i deres trøjer sponsoreret af Korinth Rørfabrik.

 

Korinth Rørfabrik A/S støtter med glæde det lokale kultur- og foreningsliv med bl.a. trøjer til fodboldhold og reklamer i Korinth Kulturhus.

 

 

8. maj 2023

50-års medarbejder jubilæum

Den 18. august 2023 markerer Korinth Rørfabrik A/S, at Jacob Bjerg Jensen har 50-års jubilæum.

Det er en stor bedrift at fejre 25-års jubilæum på samme virksomhed, og at modtage Dronningens Belønningsmedalje for 50 års loyal service er endnu mere imponerende.

At arbejde på samme sted i så mange år viser en høj grad af engagement og dedikation til ens arbejde og arbejdsgiver. Det er i særdeleshed et tegn på, at både medarbejderen og virksomheden har nydt godt af et frugtbart og givende arbejdsforhold.

At modtage Dronningens Belønningsmedalje er en særlig ære, der gives til personer, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats eller ydet en særlig service til samfundet.

 

 

2. september 2022

Reception på Korinth Rørfabrik

Den 2. september 2022 afholdt vi reception på Korinth Rørfabrik. Se stemningsvideo fra dagen. 

 

 

1. april 2022

Claus Hansen tildeles Den Kongelige Belønningsmedalje

For 47 års tro tjeneste tildeles Claus Hansen Den Kongelige Belønningsmedalje i sølv.

 

Belønningsmedaljen blev indstiftet 4. september 1865 af Christian 9. Siden 1920’erne er Den Kongelige Belønningsmedalje hovedsagelig tildelt for lang og tro tjeneste i det danske erhvervsliv.

 

Stort tillykke til Claus med kæmpe tak for den engagerede indsats gennem alle årene.

1. marts 2022

Ny ledelse på Korinth Rørfabrik

Korinth Rørfabrik har skiftet ud i toppen. Christina Vognsgaard, der er medejer af virksomheden, er ny direktør. Udover direktørstillingen ansættes René Birch som fabrikschef – begge pr. 1. marts 2022.